همانطور که میدانید کابینت ممبران، ام دی اف است با یک لایه نازک روکش پی وی سی که قیمت متفاوتی نسبت به کابینت پی وی سی داره. آیا میدونید رنگ کابینت پی وی سی محدوده؟
کابینت آشپزخانه پی وی سی (PVC) در بازار فعلی خیلی محدود اجرا میشه و بیشتر کاربردهای خاص داره اما با توجه به رشد تکنولوژی، این نوع کابینت هم تنوع زیادی نسبت به گذشته پیدا کردند. توضیحات بیشتر در ادامه مطلب اومده، در این قسمت توجهتون رو به تصاویر انواع کمد پی وی سی و کابینت پی وی سی (PVC) جلب می کنیم.
اول یک توضیح در مورد PVC که باهاش این کابینت رو میسازند: پی وی سی (PVC) نوعی پلاستیک محسوب میشه که با ورق های نسبتاً ضخیم اون (بین 1.5 تا 2 سانتی متر) میشه بدنه کابینت و کمدها رو ساخت و عموما رنگ سفید داره. در صنعت کابینت، این متریال رو در ساخت بدنه اطرافِ سینک ظرفشویی استفاده می کنند. چرا؟ چون این ماده کاملاً ضد آبه و میتونن خیلی از مشکلات کابینت های آشپزخانه رو که ناشی از رطوبت هست باهاش کنترل کنند. کلاً یادتون باشه برای هر نوع کابینتی (کابینت ام دی اف، کابینت هایگلاس، کابینت چوبی و …) ما توصیه میکنیم بدنه اطراف و زیر سینک کابینت رو با پی وی سی (PVC) بسازند.
اما سؤال اصلی اینه که آیا کل یک کابینت آشپزخانه رو هم با پی وی سی (PVC) میسازن؟؟ جواب: معمولاً نه. چون این متریال نسبتاً گرون بوده و از طرفی رنگ بندی و طرح های خیلی زیبایی نسبت به ام دی اف و های گلاس و چوب نداره….. اما طی سال های اخیر تکنولوژی و تنوع ساخت ورق های پی وی سی پیشرفت کرده و دیگه فقط طرح های کاملاً سفید تولید نمیشه. تصاویر مدل های طراحی کابینت پی وی سی رو در بالا ملاحظه کردین. بنابراین میشه با همین ورق های پی وی سیِ رنگی یا طرح دار کل یک کابینت رو ساخت و بعضی ها هم متناسب با شرایطشون این تصمیم رو میگیرن.
اما به هر حال همچنان کمتر پیش میاد کل درب ها و بدنه های کابینت های آشپزخانه (بجز اطراف سینک) رو با پی وی سی بسازند.